Skurupsbrasvärmebutik - Kompetens och bra priser nära dig.

Systemlösningsprincip

systemlosningar

Systemlösningar – Vattenmantlad kamin i min fastighet

Kom gärna in och titta på vår kompletta anläggning i butiken

 

Vi önskar komplettera vår fastighet med en vattenmantlad kamin som tillskott till vårt värmesystem, hur gör vi detta på bästa sätt?

Ja här kan man nu som konsument få alla möjliga och omöjliga svar beroende på vem man frågar. Ett svar som man ofta får är ”-Nej det går aldrig, det blir alldeles för dyrt och ni skall bara ha en värmepump, värmepump, värmepump…

Alla dessa svar ni får beror endast på okunskap och att man inte tar reda på fakta innan men uttrycker sig till konsument. Vi har ofta hos oss på JP Walther AB entreprenörer och rörmokare som efter bara 10 minuter får en aha-upplevelse. Vi måste inse att det försvunnit en generation med vedeldare mot vattenmantlingssystem och därmed även kunskapen om hur vi skall attackera situationen. Många fackhandlare och montörer inom värmeteknik har stor kunskap men är osäkra på vad detta handlar om och då är det naturligt att man väljer, ”-det går inte”.

Nu skall vi ta en promenad genom denna djungel av kommentarer och rikta upp de olika momenten så att vi kan ta ett samlat grepp om situationen och erbjuda information som gör att alla har möjlighet till förståelse och inkopplingsmöjligheter till respektive fastighetssituation.

Oberoende om ni tänker bygga nytt, komplettera eller uppdatera ert vattenburna system så finns det lösningar. Idag klarar vi av att erbjuda lösningar till de flesta förekommande fall och ni som önskar dra nytta av solen under sommaren kan även få den möjligheten inom våra systemlösningar.

 

Vad passar till vår fastighet?

Systemlösningar

I vilken situation är jag för att välja rätt system som kan passa just våra önskemål.

Vad har jag för utrymme till mitt värmesystem?

  • Teknikrum med gott om utrymme
  • Tvättstugan

Vilken typ av vattenförsörjning har mitt hus?

  • Kommunalt vatten
  • Egen brunn, grävd eller djupborrat

Med dessa frågor som bas sätter ni nu in era vidare studier för ert system mot respektive systemlösningsgrund. Bara med hjälp av svareb på dessa basfrågor har många frågetecken tagits bort och nu går vi in mot fakta för era systemlösningar.

Önskar ni nu studera systemlösningar i grund innan ni går vidare kan ni ladda ner PDF-filen som klargör grundförutsättningarna för säkerhet och funktion gällnade vedeldade vattenmantlade systemlösningar.

JP Walther AB/Presentation av systemlösningar i grund (PDF)

Öppettider

Kontakta oss